Vi byter och renoverar ditt tak

Vi utför alla typer av renoveringar och byten av tak.

Takbyte och takrenovering i Skellefteå

Letar du efter en pålitlig byggfirma som har kompetens inom takrenovering? Då har du hittat rätt. Hos oss på Norrlands Bygg & Design garanterar vi ett omsorgsfullt utfört jobb som kommer att uppfylla dina förväntningar.

Vi fokuserar alltid på att skapa nöjda kunder, oavsett om det gäller en liten ombyggnation eller ett takbyte. Vi har en öppen dialog med våra kunder och vi ser till att de är väl informerade om projektet. Vi utvärderar även kundens önskemål och behov för att säkerställa att slutresultatet blir som det ska. Med vår expertis inom bygg och tak kan vi guida våra kunder.

Säkerhet är en stor prioritering för oss. Vi ser till att vår personal alltid känner sig trygga och vi använder oss alltid av branschriktiga ställningar och arbetsstegar när vi utför takrenoveringar och takbyten.

Att anlita Norrlands Bygg & Design är enkelt. För att börja processen behöver vi bara en sammanfattning av ditt projekt, sedan sätter vi upp en rimlig plan tillsammans med en detaljerad offert. Vi är flexibla under hela projektets gång och säkerställer alltid att allt är överenskommet innan jobbet påbörjas.

GRATIS
OFFERT

© 2023 Norrlands Bygg i Skellefteå AB. Alla Rättigheter Reserverade.
cross