Vi bygger ditt kök

Köket är husets hjärta. Vi ser till att det blir nytt, fint och fräscht där man umgås mest.

Köksrenovering i Skellefteå

Köket bör vara både praktiskt och anpassat efter dina behov. För att få detta att fungera krävs det planering, eftertanke och en skicklig snickare. Norrlands Bygg har renoverat kök i Skellefteå samt närområden i åratal, vilket resulterat i mycket nöjda kunder. Så är du intresserad av att renovera köket i Skellefteåså är vi det perfekta valet! Att renovera köket ökar även marknadsvärdet på ditt hus.

Våra duktiga snickare har några tips och råd till dig. Fundera på vad du gillar och inte gillar med ditt nuvarande kök. Skriv ner dina tankar och rådgör med oss så ser vi till att du får rätt kökslösning som passar ditt hus. Det kan handla om förhållandet mellan skåp och lådor, kyl och diskbänk, eller huruvida du har tillräckliga arbetsytor som uppfyller gällande regler och riktlinjer.

Vi hjälper dig att designa ditt nya kök, eller så följer vi färdiglevererade ritningar. Våra snickare har den erfarenhet som krävs för att ro hem även de mest komplexa av köksrenoveringar. Vi leverar kvalitetskrav och erbjuder garantiförsäkring, och har hundratals lyckade köksrenoveringar i bagaget.

GRATIS
OFFERT

© 2023 Norrlands Bygg i Skellefteå AB. Alla Rättigheter Reserverade.
cross