Vi bygger din altan

En ny altan är något som gör din uteplats till vad den är. Kontakta oss för mer information.

Vi bygger altaner, trädäck och uterum i alla storlekar och former

En altan eller ett uterum ska i bästa fall fylla många olika funktioner. En plats att samlas för gemenskap och fest, ett extra rum till huset eller en plats att njuta av en värmande kvällssol. Vi bygger altaner, trädäck och uterum i alla storlekar och former med de funktioner som ni önskar.

Vi lotsar er hela vägen

Vi har stor erfarenhet av att skapa tillbyggnader som smälter in på ett bra sätt med huset och den omgivande trädgården. Vi kan lotsa er genom materialval och hur ni på bästa sätt utnyttjar ytorna.

Vi vet hur man skapar tillbyggnader som smälter in med huset och trädgården. Vi bygger altaner, trädäck och uterum i olika storlekar och former, med de funktioner som ni önskar. Vi leder er genom materialval och hur man utnyttjar ytorna bäst.

En altan eller ett uterum är det perfekta stället för att umgås med familj och vänner, ett extra rum i huset eller en plats att njuta av ett värmande solsken. Vi hjälper till att skapa möjligheten till en plats som uppfyller alla dina önskemål.

Vi har stor erfarenhet av att få både tillbyggnad och trädgård att samspela på ett fint sätt. Vi leder er steg för steg och guider er genom processen, så att ni får det resultat ni eftersträvar.

GRATIS
OFFERT

© 2023 Norrlands Bygg i Skellefteå AB. Alla Rättigheter Reserverade.
cross