Badrum och toalett

Vi hjälper dig med små som stora renovering och ombyggnation av toalett och badrum.

Badrumsrenovering i Skellefteå

När vi renoverar ditt badrum är du som kund trygg och säker på att allt kommer att gå rätt till. Vår personal har utbildning enligt Byggkeramikrådets regler och har lång erfarenhet av liknande jobb.

Vi är en kompetent och erfaren byggfirma som finns i Skellefteå och är vi duktiga på alla moment inom badrumsrenovering. Om du vill ha ett fräschare och modernare utseende på ditt badrum kan vi hjälpa dig med det. Våra utbildade och serviceinriktade hantverkare är mycket noggranna med detaljer.

Först och främst måste vi ta kontakt. Vi bokar därefter in en tid för besiktning av badrummet. Vi tittar noggrant efter eventuella skador som måste åtgärdas innan renoveringen kan påbörjas. När allt är klart diskuterar vi dina önskningar och stil önskemål.

Totalentreprenad

Vi erbjuder fullständiga badrumsrenoveringar som totalentreprenad – du behöver bara ha kontakt med oss under arbetets gång. Skulle ytterligare kompetens behövas, anlitar vi de många skickliga hantverkare som vi samarbetar med.

Vi utför alla typer av badrumsrenoveringar, från mindre omkaklingar till lyxigare variationer. Om du önskar ett nytt badrum i Skellefteå med omnejd, tveka inte att höra av dig till oss – vi blir gärna din partner i projektet.

GRATIS
OFFERT

© 2023 Norrlands Bygg i Skellefteå AB. Alla Rättigheter Reserverade.
cross